skip to Main Content

Aanpak

Wil je met jouw organisatie aan de slag met duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers? En eindelijk alles rondom verzuim op orde brengen? Ik help je hier graag bij en geef je toekomstbestendige tools. Ik leer je wat werkt (en wat niet!) en hoe je dit toe kunt passen. Mijn aanpak beïnvloedt alle lagen van een organisatie, van management tot de werkvloer. En zet ze ook allemaal aan het werk. Zo komt de verantwoordelijkheid daar te liggen waar hij hoort. Ik ga graag met je in gesprek om samen een aanpak te kiezen die perfect bij jouw organisatie past.

Waarvoor kun je me inschakelen?

1

Organisatieadvies

Als ervaren adviseur help ik organisaties bij vraagstukken rondom ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid. Dit doe ik altijd vanuit een oplossingsgerichte houding. Samen onderzoeken we welke ambities en doelen jouw organisatie heeft, wat er al is en gedaan wordt en welke je wilt doorvoeren. Of dat nu op het gebied van verzuim of duurzame inzetbaarheid is.

2

Trainingen

Als trainer verzorg ik ‘incompany’ maatwerktrainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en verzuim. Daarnaast organiseer ik jaarlijks een aantal open trainingen. Dit zijn:

  • Verzuimbootcamp voor leidinggevenden en HR professionals
    In één dag leren leidinggevenden hoe ze verzuimdossiers kunnen opbouwen conform richtlijnen van het UWV. We gaan concreet aan de slag met het op orde brengen van lopende verzuimdossiers en brengen in kaart wie er risico lopen binnen de organisatie. Het resultaat? Verzuimdossiers die op orde zijn en een plan van aanpak om met de risicoverzuimers aan de slag te gaan. Zo worden de eerste stappen op weg van verzuim naar inzetbaarheid direct gezet.
  • 2-daagse training: van verzuim naar inzetbaarheid
    In deze tweedaagse training leren deelnemers om zelf de organisatieaanpak ‘van verzuim naar inzetbaarheid’ toe te passen. Het resultaat? Inzicht in de uitdagingen en kansen binnen jouw bedrijf op duurzame inzetbaarheid en een gericht plan van aanpak om hiermee aan de slag te gaan.

Eerstvolgende data: volgen spoedig

3

Online trainingen

In de online academy bied ik binnenkort diverse online trainingen aan.

Samenwerken?

Ik maak graag kennis met je

Back To Top