skip to Main Content

Visie & Missie

Wat je aandacht geeft, groeit. Logischerwijs krijgen verzuim, disfunctioneren en ontevredenheid in organisaties veel aandacht. Want dit zijn de elementen die de continuïteit in de weg zitten. En dus gaat doorgaans zo’n 90% van de beschikbare tijd én het budget op aan de 10% van de medewerkers die niet lekker in hun vel zitten. Zonde!

Als we dat nu eens kunnen omdraaien? Dat we het geld en de tijd vrij kunnen maken om te investeren in oplossingen waar alle medewerkers wat aan hebben? Dat kan een enorme boost geven aan duurzame inzetbaarheid, werkplezier én de productiviteit en ontwikkeling van medewerkers. Ook zorgt het ervoor dat leidinggevenden en HR professionals hun aandacht kunnen richten op de zaken waarvoor ze zijn aangenomen: zorgen dat de organisatie soepel draait.

Maar, moet er dan helemaal geen aandacht besteed worden aan verzuim? Zeker wel. Zorg ervoor dat de randvoorwaarden goed geregeld zijn: door inzicht in (risico)verzuim, een daarbij passend re-integratiebeleid, goede (externe) dienstverleners en getrainde leidinggevenden. Als dat op orde is, kun je je aandacht richten op de toekomst en inzetbaarheid van álle medewerkers.

Benieuwd of een andere focus jouw organisatie ook verder helpt? Geef mij een kijkje in jullie keuken en ik geef je de ingrediënten en tools waarmee je zelf de nodige veranderingen kunt kiezen en doorvoeren. Mijn methode is wetenschappelijk onderbouwd en bewezen in de praktijk. We nemen iedereen binnen je organisatie (en misschien ook daarbuiten) mee in de nieuwe denkwijze en aanpak. Samen zorgen we voor een aanpak die goed aansluit bij jouw organisatie. Flexibel, duurzaam en op de toekomst gericht.

Wat je aandacht geeft, groeit. Richt je je op de inzetbaarheid van medewerkers, dan versterk je ook hun inzetbaarheid.

Benieuwd naar mijn aanpak?

Back To Top